8′-30′ septitankkikontti

Kun kunnallistekniikkaa ei ole saatavilla mutta jätevedet olisi kerättävä, on suotavaa tuoda paikalle septitankkikontti. Kontteja löytyy moneen tarkoitukseen, ja valikoimastamme saat myös vesisäiliökontit.

Septitankkikontti on helposti siirrettävä ja pieneen tilaan mahtuva säiliökontti, johon voidaan kerätä jätevesiä (wc/viemäri) erilaissa kohteissa. Jätevesikontti voidaan asentaa esim. huollon, remontin tai saneerauksen ajaksi rakennuksen yhteyteen ja johtaa sieltä jätevedet septitankki-/jätevesikonttiin.

Hinta-arvio
Alkaen 3000 € Alv 0%

Septitankkikontin asennus

Septitankkikontti voidaan asentaa myös suoraan toimisto- ja saniteettikontin alle, jolloin kontista tulevat jätevedet (wc/viemäri) voidaan johtaa suoraan säiliöön ilman liitosta kunnallistekniikkaan. Toimisto- ja saniteettikontin alle tulevassa septitankkikontissa on tarvittaessa integroidut rappuset. Voimme tarjota myös erilliset rappuset kulkuaukkojen eteen.

Vesitankin koko ja säiliön ominaisuudet

Valmistamme septitankkikontteja kokoluokassa 8’- 30’(3-9m) / 2300-8300 l, mutta tarvittaessa voimme valmistaa ne myös asiakkaan mittojen mukaan. Septitankkikontteja löytyy sekä eristämättömänä että eristettynä ja lämmitettynä versiona. Jäte- ja vesiliitokset säiliöön ovat standardiliittimiä, joten kytkeminen on helppoa ja vaivatonta. Kontin tyhjennys voidaan tehdä joko imemällä päällä olevan luukun kautta tai käyttämällä pohjassa olevia tyhjennysventtiileitä.

Jäteveden ja puhtaan veden säilytys

Septitankkikontti voidaan jakaa myös kahteen osaan, jossa toiseen osaan johdetaan jätevedet ja toinen osa voidaan täyttää puhtaalla vedellä. Vesi saadaan siirrettyä esimerkiksi saniteetti- / toimistokontin käyttöön vesipumpun avulla. Tällä ratkaisulla toimistokontti ja saniteettikontit ovat täysin omavaraisia ja ympäristöstä riippumattomia yksiköitä, jotka voidaan asentaa pois vesi- ja viemäriyhteiden luota. Lue lisää toimisto- ja saniteettikonteista.

Konteista voidaan rakentaa siis jätevesienkeräyssäiliö tai vesisäiliö puhtaan veden ottamista varten tai niiden yhdistelmä.

Mitat10′20′
Pituus2991 mm6058 mm
Leveys2438 mm (2990 mm)2438 mm (2990 mm)
Korkeus420-700 mm420-800 mm
Paino600-700 kg1100-1300 kg
Tilavuus2300-4300 l6500-8300 l

Laske kontin hinta

Kontin tyyppi
Uusi vai käytetty kontti?
Haluatko ostaa vai vuokrata?
Hinta-arvio
Alkaen
€ / Vrk
ALV 0%
Näytä verollinen hinta
Näytä veroton hinta
Pyydä tarjous