Löydä tarpeisiisi sopiva kontti

Esittely- ja tapahtumakontit

Paikalla siellä, missä tapahtuu

Toreilla tavataan! Nämä esittely- ja tapahtumakontit kuuluvat sinne missä tapahtuu, esimerkiksi juhlahumuun kaupunkien keskustaan tai pelloille keskelle kuuminta festarikesää. Esittely- ja tapahtumakontit sekä pop up -kontit ovat suorastaan erinomainen tapa myydä ja esitellä tuotteitasi takuulla erottuvalla tavalla. 

Tapahtumakontit ovat saavuttaneet suuren suosion. Kaikki nykyiset mallimme pohjautuvat vuonna 2007-2009 kehittämiimme mallisuojattuihin näyttely- ja esittelykontteihin.

Sinun ehdoillasi

Osta kontti omaksi tai vuokraa niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Kontin ulkonäöstä ja somistuksesta päätät sinä – kerro vain meille ideasi, ja me toteutamme sen. Olemme vuosien varrella valmistaneet konteista muun muassa pelisaleja, asuntoja, kahviloita ja erilaisia myymälöitä.

Näistä konteista on moneksi. Kokeile vaikka itse!

Tutustu myös myymäläkontteihin ja toimisto- ja saniteettikontteihin.

Miksi esittely- ja tapahtumakontti?

  • Kontti on helppo tuoda juuri sinne, missä asiakkaasi ovat tai liikkuvat
  • Kontti on erottuva tapa myydä ja esitellä tuotteitasi
  • Kokovaihtoehdot takaavat, että valikoimastamme löytyy kontti juuri sinun tarpeisiisi
  • Perusmallimme löytyvät heti varastosta (osto ja vuokraus)
  • Perusmalleillamme on joustavat vuokrausajat, alkaen 1 vrk
  • Kontti voidaan brändätä ja somistaa juuri yrityksesi tai haluamasi teeman näköiseksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi

Kerro meille ideasi – me toteutamme sen avaimet käteen toteutuksena

Master Chef Suomi -ohjelmassa hyödynnettiin konttiratkaisujamme monipuolisesti.

Kenelle?

Asiakaskuntamme on monipuolinen aina yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla innolla ja nopeudella. Haluamme aidosti toteuttaa visiosi oli se kuinka erikoinen tahansa. Annamme osaamisemme käyttöösi ja rakennamme ideoistasi näyttävän ja toimivan kokonaisuuden.

Messukontit

Näyttävät messukonttimme ovat kehitetty erilaisia tapahtumia ja messuja varten. Messukonttien avulla saat luotua helposti näyttävän tilan, joka kerää asiakkaiden kiinnostuksen ja huomion tapahtumissa. Ratkaisu erottuu edukseen ja mahdollistaa hyvän liikuteltavuuden.

Vuokraus

Vuokrattavia näyttely- ja esittelykontteja ja messukontteja löytyy pääsääntöisesti aina varastosta. Näillä perusmalleillamme on joustavat vuokrausajat, alkaen 1 vrk. Voit hakea kontin itse suoraan varikoltamme tai voimme toimittaa kontin suoraan haluamaasi kohteeseen ja hakea sen vuokra-ajan päätyttyä pois.

Tapahtumakontti
Tapahtumakontti