Konttien vuokraus

Vuokrakontti on ehdottomasti paras ratkaisu, kun tarve on väliaikainen. Hyötynä on myös, että voit tarvittaessa muokata konttien määrää liiketoiminnan vaihtelujen mukaan.

Vuokrakontti tarpeisiin räätälöitynä

Tavallisten vuokrakonttien lisäksi vuokraamme myös erikoiskontteja (esim. lämpö- ja pakastekontit, tapahtumakontit ja ympäristökontit) ja tarpeidesi mukaisesti varusteltuja kontteja (esim. vaihtolavakiskotetut kontit ja eristekontit). Voit noutaa vuokraamasi kontin varastopaikoistamme tai voimme kuljettaa sen haluamaasi osoitteeseen. Valikoimiimme kuuluu laajasti uusia ja käytettyjä merikontteja. Räätälöimme myös tarvittaessa vuokrakontin käyttöösi sopivaksi. Konttivuokraus onnistuukin kauttamme helposti ja edullisesti.

Miten vuokrakontin hinta määräytyy

  • Vuokraustarve – Mihin tarpeeseen kontti tulee ja minkälainen kontti soveltuu tähän käyttötarpeeseen? Tarvitseeko kontin olla uusi vai riittääkö käytetty?
  • Vuokrauksen kesto – Kuinka pitkään konttia tarvitset? Usein pidemmissä vuokraustarpeissa tulee edullisemmaksi ostaa kontti itselle ja myydä se käytön jälkeen pois. Voimme ostaa sinulta kontin myös takasin tai laittaa sen myyntikiintiöömme ja hoitaa myynnin puolestanne, määräämällänne hinnalla.
  • Kuljetukset – Haetteko itse kontin varastopaikaltamme vai haluatteko, että toimitamme kontin perille ja tarvittaessa hoidamme kontin nostot ja asennukset?

Suunnittele oma kontti

Voitte suunnitella konttien pohjapiirrustuksiin haluamanne muutokset ja lisävarusteet.

Laske kontin hinta

Kontin tyyppi
Uusi vai käytetty kontti?
Haluatko ostaa vai vuokrata?
Hinta-arvio
Alkaen
€ / Vrk
ALV 0%
Näytä verollinen hinta
Näytä veroton hinta
Pyydä tarjous