Meistä

Kun tietää mitä tekee, löytyvät ratkaisutkin nopeasti.

Scandic Containerin perustukset on valettu pitkään historiaan ja aitoon haluun auttaa asiakkaiden tarpeiden ratkaisussa. Alan elävä legenda Karl Hedlund oli jo nuorena poikasena tekemisissä konttien ja meriliikenteen parissa, ja kun hän sitten 1970-luvulla päätyi Länsisatamaan ahtaajaksi, alkoi tulevaisuuden ura olla selvillä.

Isänsä jalanjäljissä seurasivat myöhemmin lapset Kristian ja Ann-Marie, joiden vankan kokemuksen pohjalta syntyi Scandic Container vuonna 2005, joka on palvellut asiakkaitaan nyt jo yli 17 vuoden ajan. Se on pitkä aika se.

Alan uranuurtaja

Me olemme aina olleet ja aiomme jatkossakin olla konttiratkaisuiden uranuurtajia. Monet katukuvassa näkyvistä konttiratkaisuista ovat syntyneet meidän kynästämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vyön alta löytyy myös teollisuuden erikoiskonttien, kuten ympäristökonttien ja muuntamoiden, suunnittelua ja rakennusta.

Mielikuvitus rajana

Haluamme tulevaisuudessa keskittyä vieläkin enemmän erikoiskonttien suunnitteluun ja toteutukseen, kuten uusiin tilamoduuleihin. Me tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, joita muut eivät ole vielä keksineet tarjota. Vielä tähän päivään asti emme ole törmänneet tapaukseen, jota emme olisi osanneet ratkaista.

Valtakunnallista palvelua, myös maailmanlaajuisesti

Palvelemme innolla ja ammattitaidolla kaikkia asiakkaitamme aina yksityishenkilöistä Suomen suurimpiin vientiyrityksiin. Merkittävät yhteistyökumppanimme maailmalla mahdollistavat suuretkin konttitoimitukset, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat, mutta silti erittäin korkealuokkaisen laadun isoihinkin projekteihin.

Voitkin kenties ihmetellä, kuinka tämän kokoluokan yrityksellä on asiakkainaan Suomen suurimpia vientiyrityksiä joille toimitamme useita satoja kontteja vuodessa, tai kuinka voimme valmistaa teollisuuteen erikoiskontteja mittatilaustyönä. Syynä tähän on tuo tarkkaan harkittu ja laadukas maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkostomme, joiden työhön ja työn laatuun kiinnitämme tarkasti huomiota.

Vankalla vuosikymmenten kokemuksella – laadukkaasti

Kehitämme jatkuvasti tätä laajaa kumppaniverkostoamme, ja heitä onkin kiittäminen siitä, että voimme toimia näin kattavasti ja isosti palvellen kaikkia asiakkaitamme yhtä laadukkaasti. Kumppanimme sijaitsevat Suomessa sekä ympäri maailmaa, ja heidän ansiostaan voimme keskittyä täysillä asiakkaisiimme ja yhteistyön toimivuuden varmistamiseen.

Me olemme tehneet näitä hommia jo pitkään, joten meille on muodostunut hyvä käsitys siitä, mikä toimii ja mikä ei. Me otamme kontit henkilökohtaisesti – olemmehan perheyritys, ja ylpeitä siitä.

Tämä ei ole rakettitiedettä. Me yksinkertaisesti myymme, vuokraamme, suunnittelemme ja toteutamme kontteja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Meille voit ehdottaa mitä vain – me löydämme siihen kyllä ratkaisun.

Kristian ”Eppu” Hedlund 

Toimitusjohtaja, ideanikkari

Perheyrityksen kuopus Kristian “Eppu” Hedlund on käytännössä syntynyt kontissa. Hän aloitti hommat alalla jo 14-vuotiaana, ja on pitkän uransa aikana käynyt läpi koko konttibisneksen kirjon.

Kaikki lähti konttien korjauksesta ja pesusta sekä niiden siirtämisestä paikasta A paikkaan B, ja kokemuksen ja taitojen karttuessa Eppu siirtyi erikoiskonttien varusteluun. Pian tämän jälkeen olikin aika siirtyä uusien haasteiden pariin, ja niinpä Eppu kävi Haminassa perustamassa uuden konttivarikon ja katsomassa, että hommat lähtevät hyvin käyntiin.

Tämä vankka kokemus on yksi Epun ehdottomista vahvuuksista, sillä hän jos kuka tietää, mitä kaikkea hullua ja hauskaa konteilla pystyy tekemään, mutta myös räätälöimään vaativiakin ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.

Eppu perusti Scandic Containerin yhdessä siskonsa Ann-Marien kanssa vuonna 2005. Eppu vastaa firman markkinoinnista, ostoista, laadukkaan yhteistyökumppaniverkoston hankkimisesta ja valvonnasta, varustelusta sekä erikoiskonttien myynnistä. Tämän ideanikkarin päästä ovat lähteneet monet uudet ja innovatiiviset konttiratkaisut, joita muut eivät ole vielä keksineet toteuttaa. Epulla onkin aito kiinnostus ja tahto löytää asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut, eivätkä ideat varmasti lopu kesken.

Ann-Marie ”Amppe” Hedlund

Myyntijohtaja, ongelmanratkoja

Scandic Containerin myynnistä ja vuokrauksesta vastaava Ann-Marie “Amppe” Hedlund aloitti myyntityöt jo 13-vuotiaana kioskin myyjänä, kunnes sieltä hommat etenivät kaupan ja karkkitehtaan kautta kauppaopistoon. Valmistuttuaan Amppe työskenteli isänsä Puten yrityksessä vaihtelevissa työtehtävissä vuodesta 1993 alkaen, kunnes perusti Epun kanssa yksissä tuumin Scandic Containerin vuonna 2005.

Ampen nykyinen titteli pitää sisällään konttien myyntiä ja vuokrausta eri kokoisiin projekteihin yrityksille sekä yksityisille asiakkaille, ja vastaapa Amppe myös yhteistyökuvioista kuljetusyrityskumppanien kanssa, joka on tärkeä osa asiakkaille tarjottavaa palvelua. Tämän kaiken lisäksi lisäksi Amppe hoitaa ansiokkaasti myös firman laskutuksen. 

Jos jossain on jokin epäselvä tilanne, hälytetään Amppe paikalle. Ampen käsissä mitkään hommat eivät jää kesken, vaan tämä aikaansaava monitoiminainen ratkaisee pulmat erittäin vauhdikkaasti missä ja milloin vain – myös tien päällä. Vaikka kiire painaisi päälle ja hommia olisi jaettavaksi asti, ei Ampen hymy hyydy tiukoissakaan tilanteissa. Tämä positiivinen asenne on saanut asiakkailta vuolaita kiitoksia vuosien varrella.

Karl ”Putte” Hedlund 

Myyjä, alan elävä legenda

Scandic Containerin myynnistä ja vuokrauksesta vastaava Karl “Putte” Hedlund on ollut alalla jo puoli vuosisataa, ja se todellakin näkyy. Hommat alkoivat jo 70-luvulla Länsisatamassa, jossa laivat purettiin tuolloin vielä käsipelillä. Sieltä Putte eteni konttien myyntiin, perusti myöhemmin oman firman ja kerkesi tässä välissä käydä melkein jo eläkkeelläkin, kunnes aika kävi pitkäksi ja mies halusi töihin Scandic Containerille. Sillä tiellä ollaan edelleen, perheyrityksessä kun pyörät tuntuvat pyörivän oikein mukavasti.

Putesta pitävät kaikki, ja hänellä onkin aina aikaa asiakkaille. Firman tehomyyjäksikin tituleerattu konttien grand old man myy kontteja isoihin projekteihin yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille samalla intohimolla. Vaikka ikää ja työvuosia on jo reilusti mittarissa, hän tekee työt edelleen yhtä suurella sydämellä kun aina ennenkin.

Scandic Containerin räätälöidyt ratkaisut ja vuosikymmenten kokemus ovat luottamuksen arvoisia.”

Harri Vainikka, CEO, Passion Logistics Oy

Sininen kontti, Blue container
Sininen kontti, Blue container

Scandic Containerin kanssa on helppo ja mukava asioida. He ovat joustavia ja viesteihin ja pyyntöihin vastataan nopeasti.”

Jukka Hakamaa, CEO, Leimec Oy

”Vaikeissakin maailmantilanteissa olette löytäneet tarvittavat kontit projekteihin, mikä on ensiarvoisen tärkeää meidän markkinoilla. Suuretkaan konttimäärät eivät ole ongelma.”

Jani Airisto, Logistiikkapäälikkö, Raumaster Oy

Sininen kontti, Blue container
Sininen kontti, Blue container

”Scandic Container on hoitanut meille projektikonttien toimituksia vuosia. Heidän kauttaan saa aina nopeaa ja hyvää palvelua ja nopeasti suuretkin määrät kontteja.”

Marja Railakari, CEO, Freightservice Railakari Oy

”Scandic Container Oy is a long-term customer, that throughout our involvement over the years, has been a reliable and trustworthy partner.”

Henrik V. Nielsen, CEO, ReeferBoxCo

Sininen kontti, Blue container

Asiakaslähtöisyys

Oli asiasi sitten iso tai pieni, ota meihin yhteyttä. Me haluamme aidosti auttaa oikean ratkaisun löytämisessä.

Kokemus

Me olemme tehneet näitä hommia kauan, ja asiakkainamme on niin yksityisiä toimijoita kuin Suomen suurimpia vientiyrityksiäkin. Yli 27 kokemuksella tiedämme, mikä toimii ja mikä ei.

Luotettavuus

Me emme ole vain töissä täällä, vaan tämä on perheyritys. Meille on kunnia-asia hoitaa hommat sovitusti loppuun asti.

Nopeus

Nopeus ja ketteryys ovat aina olleet vahvuuksiamme. Laita meille viestiä, ja kontti voi olla sinulla jo saman päivän aikana.