Kontit ulkomailla

Jos sinulla on projekti, jossa tarvitset kontteja suoraan ulkomailta tai olet tuomassa tavaraa Suomeen, voimme järjestää sinulle kontit kilpailukykyisin hinnoin lähes mistä päin maailmaa tahansa. Meidän kohdalla tämä ei jää vain korulauseeksi nettisivuilla.

Operoimme kotimaassa ja ulkomailla

Asiakkainamme on Suomen suurimpia vientiyrityksiä jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Toimitamme heille satoja kontteja vuosittain sekä Suomessa ja suoraan kohdemaassa.

Miten se onnistuu?

Luomalla laaja yhteistyökumppaniverkosto joka mantereelle: varustamoja, laivayhtiöitä, erikoiskaluston myyjiä sekä laaja joukko muita konttimyyjiä.

Merikonttien takaisinosto

Voimme tarjota sinulle merikonttien takaisinostoa Suomessa ja ulkomailla. Hyvitämme kontista markkinahinnan, riippuen sen palautuskunnosta.

Esimerkki

Yritykselläsi on rakennusprojekti ulkomailla, johon viette Suomesta tai muulta maailmalta tuotteitanne konteissa. Tuotteita ei kuitenkaan pureta konteista heti vaan ne tyhjenevät projektin edetessä.

Ratkaisu

Ostatte kauttamme CSC hyväksytyt merikontit, joilla kuljetatte tuotteenne määräpäähän. Kun projektinne on siinä vaiheessa, ettette tarvitse enää kontteja, ostamme ne takaisin. Voitte itse päättää haemmeko kontit pois vai järjestättekö itse kuljetuksen sovittuun konttivarikkoon.

Etu

Voitte pitää kontit käytössänne juuri niin kauan kuin tarvitsette, ettekä näin ollen joudu maksamaan varustamoille vuokraa seisontapäiviltä. Hyvitämme kontista markkinahinnan, riippuen sen palautuskunnosta.