Käyttökohteita

Konttien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tarjolla on suuri määrä eri käyttötarkoituksiin valmistettuja kontteja ja sen lisäksi kontteihin voidaan tehdä lähes rajattomasti lisävarusteluja.

Meillä on 25 vuoden kokemus alalta ja kerromme mielellämme sinulle esimerkkejä käyttötarkoituksista tarkemminkin. Uusia käyttötarkoituksia syntyy myös kokoajan lisää, kun ideoimme uusia toteutuksia asiakastarpeisiin.

Yleisimpiä käyttökohteita

  • Erilaisten tuotteiden varastointi (elintarvikkeiden varastointi, rakennustyömaat, ongelmajätteen varastointi, omakotitalojen pihat ja mökit, sesonkivarastot, räjähdeaineiden varastointi jne.)
  • Lisätilan tarve (toimistotilat, saniteettitilat, taukotilat, esittelytilat jne.)
  • Tapahtumat (kioskit, esittelytilat, kahvilat, myymälät jne.)
  • Projektivienti

Kontti on erittäin edullinen ja laadukas ratkaisu moneen tarpeeseen.

Suunnittele oma kontti

Voitte suunnitella konttien pohjapiirrustuksiin haluamanne muutokset ja lisävarusteet.

Myymäläkontit

Varustelemme konteista erilaisia myynti- ja tapahtumakontteja kokoluokassa 8’-40’ (3m-12m). Voimme tehdä kontin asiakkaan ideoiden pohjalta tai suunnitella/valmistaa sen vankalla kokemuksellamme. Konttiin voidaan varustella esim: myyntiluukkuja, avattavia seiniä, ikkunoita, eristykset, sähköistykset, tiskit ja tasot, brändäykset ym.

Suurimpana etuna konteissa on helppo muunneltavuus ja siirrettävyys juuri sinne missä asiakkaasi liikkuvat tai viettävät aikaa (esim. torit, kauppakeskukset ja tapahtumat). Kontteja voidaan käyttää yksittäin tai muodostaa suuriakin yhtenäisiä tiloja liittämällä niitä yhteen.

Saatat olla kiinnostunut myös esittely- ja tapahtumakonteistamme.

Ympäristö- ja ongelmajätekontit

Ympäristö- ja ongelmajätekontit on tarkoitettu erilaisten ympäristölle haitallisten aineiden (esim: öljyt, polttoaineet ja maalit) lakisääteiseen varastointiin ja niitä on saatavissa kokoluokassa 6’ – 40’. Lisäksi niitä voidaan valmistaa juuri tarvitsemiesi mittojen mukaan.

Kontin lattiassa on valuma-allas, joka voidaan toteuttaa pinta- tai välipohjaratkaisuna. Kontin voit tilata, joko eristyksellä tai ilman sekä valitsemallasi pintaverhoiluratkaisulla (RST, PVC, sinkitty levy). Kontti voidaan toteuttaa myös kaksitasoisena. Lisäksi siihen voidaan tehdä lisävarusteluja kuten: sähköistykset (IP / ATEX), ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytysratkaisut, erilaiset ovi- ja luukkuvaihtoehdot, hyllyt, rampit, johto- ja letkutelineet ym.

Katso lisätietoa ympäristö – ja ongelmajätekonteista.