Konttien myynti

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua konttiasioissa kellon ympäri. Palvelemme henkilökohtaisesti niin yksityisiä kuin teollisuuden suuryrityksiäkin, yksittäisistä konttitoimituksista suuriin projekteihin.

Tarpeisiisi sopiva kontti

Tuotevalikoimastamme löydät kontit jokaiseen tarpeeseen. Kontteja on erityyppisiä ja erikokoisia, kysy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa asiakaspalvelustamme. Katso täältä konttien yleisimpiä käyttötarkoituksia.

Vuokrakonteista voit lukea tarkemmin konttien vuokraus -sivulta.

Suunnittele oma kontti

Voitte suunnitella konttien pohjapiirrustuksiin haluamanne muutokset ja lisävarusteet.

Varastopaikat

Voimme tarjota sinulle kontit suoraan varastopaikoistamme ympäri Suomea tai toimittaa ne perille haluamaasi paikkaan koko Suomessa tai ulkomailla. Myymme merikontteja myös suoraan ulkomailta. Katso täältä lisätietoa ulkomaan myynnistä.

Konttien varustelu

Teemme kontteihin myös erilaisia muutos- ja varustelutöitä asiakastarpeiden perusteella, esim. eristykset, sähköistykset, hyllyt ja lisäovet. Katso täältä esimerkkejä konttien varusteluista.

Laske kontin hinta

Kontin tyyppi
Uusi vai käytetty kontti?
Haluatko ostaa vai vuokrata?
Hinta-arvio
Alkaen
€ / Vrk
ALV 0%
Näytä verollinen hinta
Näytä veroton hinta
Pyydä tarjous

Asiakaslähtöisyys

Oli asiasi sitten iso tai pieni, ota meihin yhteyttä. Me haluamme aidosti auttaa oikean ratkaisun löytämisessä.

Kokemus

Me olemme tehneet näitä hommia kauan, ja asiakkainamme on niin yksityisiä toimijoita kuin Suomen suurimpia vientiyrityksiäkin. Yli 27 kokemuksella tiedämme, mikä toimii ja mikä ei.

Luotettavuus

Me emme ole vain töissä täällä, vaan tämä on perheyritys. Meille on kunnia-asia hoitaa hommat sovitusti loppuun asti.

Nopeus

Nopeus ja ketteryys ovat aina olleet vahvuuksiamme. Laita meille viestiä, ja kontti voi olla sinulla jo saman päivän aikana.