Tilaelementit

Kehitimme joka tarpeeseen taittuvat, äärimmäisen muunneltavat tilaelementit, joissa on taatusti tilaa toiveillesi. 

Mihin tilaelementtejä tarvitaan?

Aina silloin tällöin tarvitaan vähän erikoisempia tilaratkaisuja. Esimerkiksi muuntamo- ja sähkötilat, muut tekniset tilat, tuotantotilat, väliaikaiset toimistotilat tai pop up -myymälät voivat yllättäen tulla pikaiseenkin tarpeeseen. Toimiviksi todetut meri- ja varastokontit eivät monikäyttöisyydestään huolimatta juurikaan sovellu näihin tarkoituksiin, sillä ongelmaksi voi muodostua konttien liian matala tai kapea rakenne. Me halusimme tehdä asialle jotain.

Erikoistilaratkaisujen ekspertit

Päätimme erikoistua äärimmäisen muunneltavien tilaelementtien suunnitteluun ja toteutukseen, jotka toimivat niin sisällä kuin ulkonakin, säällä kuin säällä.

Joten tässä nyt ollaan – meiltä saat erikoistilaratkaisut kaikki tarpeet ja toiveet huomioon ottaen alusta loppuun saakka. Ja käytitpä näistä ratkaisusta sitten nimeä tilaelementti, moduulirakennus tai laitekontti, löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tilaelementtien speksejä

  • Yksittäisen moduulin maksimikoko: pituus 17 m, leveys 4,9 m, korkeus 4,8 m. Moduuleja yhdistelemällä saadaan tarvittaessa erittäin korkeita ja leveitä moduulirakennuksia.
  • Rakennuksiin voidaan tehdä valmiiksi sähköistys- ja ilmanvaihtotyöt.
  • Toteutamme muuntamoiden ja laitetilakonttien läpiviennit, luukut ja aukotukset.
  • Myymälä-, toimisto- ja tuotantotiloihin saadaan erilaiset käyntiovet, lastausovet, lasitukset ja liukuovet. Tarvittaessa voimme asentaa myös sähköiset rulo- ja nosto-ovet.
  • Konttien seinä- ja kattomateriaalina toimii yleensä sandwich-paneeli, jonka etuina ovat edustava ulkoasu ja valmiiksi eristetty tila, johon ei tarvita lisäeristystä.