Scandic ContainerLISÄVARUSTEET

LISÄVARUSTEET

Kontin siirto – pyörästöt ja alustat

Kontin siirtäminen on mahdollista myös ilman ”konevoimaa”. Tämä on joskus tarpeen ahtaissa/matalissa paikoissa, kuten hallien sisällä tai muissa paikoissa missä ”konevoiman” käyttö ei ole mahdollista. Konttia voidaan siirtää käsivoimin erilaisten alustojen ja rullastojen avulla. Lisäksi saatavana on myös sähköllä ja hydrauliikalla toimivia ratkaisuja. Tarjolla on runsas valikoima erikokoisia ja erimallisia ratkaisuja. Kysy, niin löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Twistlock_Container

Ota yhteyttä

Mainosteippaus / Maalaus

Maailmalla liikkuva tai näkyvällä paikalla seisova kontti on hyvä ja edullinen tapa mainostaa yritystänne. Teemme kontteihin mainosteippauksia ja voimme tarvittaessa hiekkapuhaltaa ja maalata sen valitsemallasi sävyllä.

teippaukset

Ota yhteyttä

Ajosillat ja rampit

Valmistamme erilaisia Ajosiltoja ja ramppeja helpottamaan kulkua kontiin

ajosillat-ja-rampit
Ota yhteyttä


Konttijalat

Helposti kiinnitettävät ja irrotettavat tukijalat kontin alle.

Kontti voidaan jättää jalkojen varaan odottamaan lastin purkua tai auton / kuljetusalustan vaihtoa. Konttijalat kestävät lastikontin painon 30 000 kg ja jokainen jalka on säädettävissä erikseen 1043 mm -1448 mm korkeudelle, joten ne sopivat epätasaisellekin alustalle.

Jalat saa taitettua pienempään kokoon kun ne eivät ole käytössä.

Jalkoja on kahta eri mallia. Toisessa mallissa kontin omat ovet saa avattua kokonaan. Tätä ominaisuutta tarvitaan silloin, kun kontti asennetaan esimerkiksi lastauslaiturin eteen.

konttijalat2

Ota yhteyttä

Rappuset ja tasanteet

Valmistamme erinlaisia rappusia ja tasanteita helpottamaan kulkua konttiin.

portaat-rappusetPrefix (etukirjaimet) / Sinetit

Tietyissä maissa viranomaiset vaativat maahan saapuvilta konteilta etukirjaimet ja käytetyissä konteissa nämä ovat usein poistettu. Konttiin mahdollisesti jätetyt vanhan omistajan etukirjaimet voivat tuottaa sekaannusta tarkistuksissa, joten suosittelemme asentamaan uudet etukirjaimet konttiin. Yrityksellämme on rekisteröity omat etukirjaimet; EPPU, jotka voimme tarjota käyttöönne. Kauttamme saatte myös sinetit ovien sinetöimiseen.
lisavarusteet-prefix

Ota yhteyttä

Vaihtolakiskot / Koukkutartunta

Asennamme tarvittaessa kontteihin vaihtolavakiskot ja koukkutartunnan. Tämä varustus mahdollistaa kuljetukset vaihtolava/koukkutartunta kalustolla. Asennukset voimme tehdä myös “upottamalla”, jolloin kontin ISO mitat eivät muutu (maa, meri ja lentokuljetukset).

koukkutartunta

Ota yhteyttä

Lukkosalpa

Asennamme tarvittaessa konttiisi ylimääräisen lukkosalvan tai kotelon, saat sillä konttiisi hyvän lisäsuojan mahdollisen murtautumisen varalle.
lukkosalpa

 

Ota yhteyttä

Hyllyt ja säilytysratkaisut

Kontteihin voidaan tehdä erilasia säilytysratkaisuja kuten rengashyllyjä, komeroita, tasoja ja hyllyjä.

hyllyt