Scandic ContainerTIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Scandic Container Oy

Scandic Container on vuonna 2005 aloittanut yritys Suomen konttimarkkinoilla. Omistajien yli 25 vuoden kokemus alalta takaa sinulle tai yrityksellesi luotettavan palvelun joka tilanteessa. Palvelemme henkilökohtaisesti niin yksityisiä kuin teollisuuden suuryrityksiäkin. Perheyrityksenä meillä on kyky ja halu ratkaista asiat nopeasti ja joustavasti, joka näkyy parempana palveluna. Merkittävät yhteistyökumppanimme maailmalla mahdollistavat suuretkin konttitoimitukset. Tämän vuoksi voimme tarjota yrityksellesi erittäin kilpailukykyiset hinnat isoihinkin projekteihin.

Valtakunnallista palvelua, myös maailmanlaajuisesti

Toimistomme ja konttien myynti sijaitsee Espoon Otaniemessä HTC-keilaniemi -talossa ja konttivarikkomme sijaitsevat Helsingissä, Porissa, Raumalla, Kotkassa, Haminassa, Turussa, Kokkolassa ja Oulussa. Toimitamme kontteja myös muihin satamiin niin Suomessa kuin Ulkomailla. Tämä on merkittävä etu asiakkaalle kuljetuskustannuksia ajatellen. Tarjoamme myös edulliset ja nopeat kontti/konttien kuljetukset yhteistyökumppaniemme kautta ympäri Suomea.

htc_keilaniemi

Voimme tarjota sinulle kontteja myös ulkomailla. Jos sinulla on projekti, jossa tarvitset kontteja ulkomailla tai olet tuomassa tavaroita Suomeen, niin voimme järjestää sinulle kontit kilpailukykyisin hinnoin lähes minne vain ympäri maailman. Halutessasi tarjoamme sinulle myös merikonttien takaisinostoa Suomessa ja ulkomailla. Hyvitämme kontista markkinahinnan riippuen sen palautuskunnosta.

Paljon vaihtoehtoja – kontti joka tarpeeseen

Meiltä voit joko ostaa kontin omaksi tai vuokrata määräajaksi. Valikoimastamme löytyy peruskonttien lisäksi myös toimistokontteja, esittelykontteja ja erikoiskontteja. Teemme asiakastarpeiden perusteella myös erilaisia muutos- ja varustelutöitä kontteihin, esim. eristykset, sähköistykset, hyllyt ja lisäovet. Katso esimerkkejä konttien varusteluista.

Myymme sinulle kontin kuin merikontinkin:
Tutustu myös Scandic Containerin myydään merikontti ja myydään kontti palveluun

Voimme siis sanoa, että toimintamme perustuu:

  • Hyviin ja pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme, jotka takaavat aina kilpailukykyiset hinnat ja varman saatavuuden
  • Pienen organisaation kykyyn ja haluun ratkaista asiat nopeasti ja joustavasti
  • 25 vuoden kokemukseen alalta
  • Pitkäaikaiseen kokemukseen konttien vaativistakin muutostöistä, niiden suunnittelusta ja toteutuksesta

Tietosuojaseloste


Suomen Vahvimmatmenestyja-2018

jasenyritys_2018LK