Scandic ContainerKontitToimisto- ja saniteettikontitSeptitankkikontit 8′ – 30′

Septitankkikontit 8′ – 30′

Siirrettävä vesisäiliö ja septitankki

Septitankkikontti on helposti siirrettävä ja pieneen tilaan mahtuva säiliökontti, johon voidaan kerätä jätevesiä (wc/viemäri) erilaissa kohteissa. Jätevesikontti voidaan asentaa esim. huollon, remontin tai saneerauksen ajaksi rakennuksen yhteyteen ja johtaa sieltä jätevedet septitankki-/jätevesikonttiin. Septitankkikontti on hyvä ratkaisu tilanteissa, joissa kohdetta ei saa liitettyä kunnallistekniikkaan.

Septitankkikontin asennus

Septitankkikontti voidaan asentaa myös suoraan toimisto- ja saniteettikontin alle, jolloin kontista tulevat jätevedet (wc/viemäri) voidaan johtaa suoraan säiliöön ilman liitosta kunnallistekniikkaan. Toimisto- ja saniteettikontin alle tulevassa septitankkikontissa on tarvittaessa integroidut rappuset. Voimme tarjota myös erilliset rappuset kulkuaukkojen eteen. Kuvia eri vaihtoehdoista näet täältä.

Vesitankin koko ja säiliön ominaisuudet

Valmistamme septitankkikontteja kokoluokassa 8’- 30’(3-9m) / 2300-8300 l, mutta tarvittaessa voimme valmistaa ne myös asiakkaan mittojen mukaan. Septitankkikontteja löytyy sekä eristämättömänä että eristettynä ja lämmitettynä versiona. Jäte- ja vesiliitokset säiliöön ovat standardiliittimiä, joten kytkeminen on helppoa ja vaivatonta. Kontin tyhjennys voidaan tehdä joko imemällä päällä olevan luukun kautta tai käyttämällä pohjassa olevia tyhjennysventtiileitä.

Jäteveden ja puhtaan veden säilytys

Septitankkikontti voidaan jakaa myös kahteen osaan, jossa toiseen osaan johdetaan jätevedet ja toinen osa voidaan täyttää puhtaalla vedellä. Vesi saadaan siirrettyä esimerkiksi saniteetti- / toimistokontin käyttöön vesipumpun avulla. Tällä ratkaisulla toimistokontti ja saniteettikontit ovat täysin omavaraisia ja ympäristöstä riippumattomia yksiköitä, jotka voidaan asentaa pois vesi- ja viemäriyhteiden luota. Lue lisää toimisto- ja saniteettikonteista.

Konteista voidaan rakentaa siis jätevesienkeräyssäiliö tai vesisäiliö puhtaan veden ottamista varten tai niiden yhdistelmä.

Mitat 10′ 20′
Pituus 2991 mm 6058 mm
Leveys 2438 mm (2990 mm) 2438 mm (2990 mm)
Korkeus 420-700 mm 420-800 mm
Paino 600-700 kg 1100-1300 kg
Tilavuus 2300-4300 l 6500-8300 l
Konttien hinnat Kuvagalleria

Pyydä tarjous